Седмица след като Бритни Спиърс публикува 22-минутeн аудиозапис, в който разказва

...
Седмица след като Бритни Спиърс публикува 22-минутeн аудиозапис, в който разказва
Коментари Харесай

Бритни Спиърс е бясна и вече няма какво да крие

Седмица откакто Бритни Спиърс публикува 22-минутeн аудиозапис, в който споделя за 13-те си години живот под " контрола " на татко си, с безмълвното единодушие на майка й, брат й и приятелите й, в понеделник тя се обърна със мощно обръщение към сина си Джейдън Федерлайн, заяви сп. " Ню Йорк ". 

„ Ти беше тъкмо като другото ми семейство “, сподели тя в 3-минутно аудио, оповестено в инстаграм. „ Тайно обичаше да ме гледаш, като че ли нещо не беше наред с мен. Нямах потребност от семейство, което крие нелепости у дома и шепне зад тила ми, чувствайки се подсъзнателно отговорна, тъй като плащах за всяко едно нещо и в двете къщи - имах потребност от безусловна обич и поддръжка. "

Признанията бяха направени, откакто Федерлайн сподели в изявление за иден документален филм, че желае майка му „ да се усъвършенства душевен “, с цел да може да я види още веднъж, добавяйки, че той и брат му Шон Престън са претърпели „ прочувствена контузия “ поради нея.

Тийнейджърът също по този начин отбрани своите баба и дядо Джейми и Лин Спиърс, които бяха подложени на рецензии за хипотетичната им роля в задържането на Спиърс в нейния 13-годишен реакционер. Попзвездата отговори на тези думи, като написа обява в инстаграм, в която първо прецизира, че любовта към децата й „ няма граници “, а по-късно изрази неодобрение към някои от мненията на най-малкия си наследник.

Последното аудио известие на Спиърс уголемява нейната реакция към изявлението. В него тя допуска, че децата й „ вземат решение да бъдат мразещи “, тъй като не са я оценили като персона, а вместо това са оценили парите й.

„ Ще се апелирам за нея, споделят те. Да се ​​молят защо? “ — попита Спиърс. „ Да не преставам да работя, с цел да мога да изплатя правосъдните такси на мама и къщата й? Искате да се оправя, с цел да мога да продължа да давам на татко ви 40 бона на месец за прехрана? Или повода за омразата ви, момчета, е, че в действителност всичко ще е завършило след две години и вие няма да получавате нищо? “ (Децата ще навършат надлежно 16 и 17 този месец, като издръжката им евентуално ще завърши след 18-ия им рожден ден.)

Спиърс не пропусна да опише, че децата й си потеглят от визити с нея два часа по-рано и не й обръщат доста внимание, в случай че тя не „ го играе... светица “ и не ги обсипва с дарове и „ невероятна храна “. Тя приключи изповедта си, като съобщи, че татко й би трябвало да е в пандиза и че никой Бог няма да разреши всичко това, което й се е наложило да преживее. „ Вече нямам доверие в Бог поради метода, по който децата и фамилията ми се отнесоха към мен “, заключи Спиърс. „ Вече няма в какво да имам вяра. Аз съм безбожник. "

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР